Verwarming Radiatoren

Uw radiatoren zijn van essentieel belang voor de warmteoverdracht in uw woning. Uit onze ervaring blijkt echter dat veel mensen niet tevreden zijn met hun radiatoren; of ze werken niet naar behoren, of ze sluiten niet aan bij het interieur. Gelukkig is daar wel iets aan te doen. AGO Groep is dé verwarmingsspecialist van Noord-Brabant en informeert u graag over de mogelijkheden. 

Design radiatoren

De meeste woningen zijn voorzien van conventionele radiatoren. Deze kunnen prima werken, maar zien er niet erg aantrekkelijk uit en worden als visueel storend ervaren. Veel mensen proberen dit soort radiatoren dan ook te ‘verstoppen’ achter gordijnen en meubilair. Dit is echter niet bevorderlijk voor de warmteoverdracht en zorgt dat u alleen maar meer energie verbruikt. In zo’n geval raden we aan om eens te kijken naar een ander soort radiator. Er zijn tegenwoordig namelijk schitterende design radiatoren verkrijgbaar, in alle denkbare kleuren. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat uw radiatoren niet langer een noodzakelijk kwaad zijn, maar functionele objecten die een onderdeel van uw interieur vormen.

Werking radiatoren

Wanneer wij nieuwe radiatoren bij u komen plaatsen, dan zorgen we er meteen voor dat deze waterzijdig worden ingeregeld. Dat wil zeggen dat de radiatoren weer opnieuw worden ingesteld om ze van de juiste toestroom van warm water te voorzien. Dit zorgt voor een aangenamer binnenklimaat en een efficiëntere manier van verwarmen, waardoor uw energieverbruik ook omlaag gaat.

Meer weten over radiatoren?

Als verwarmingsspecialist van Noord-Brabant brengt AGO Groep graag de mogelijkheden voor u in kaart. Neem gerust contact met ons op, dan zoeken we samen een passende radiator voor u uit.

Meer verwarming
Gerelateerde diensten

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400