Over ons

Eén aanspreekpunt, maar met alle specialismen.

AGO Groep Installatiebedrijven is een totaalinstallateur van werktuigbouwkundige- en  gebouwgebonden installaties voor zowel woningbouw als utiliteit. De grotere projecten zijn ondergebracht in AGO Technische Installaties. Tevens bevindt zich binnen AGO Groep AGO Totaaltechniek. Dit is de serviceafdeling die naast storingen ook het onderhoud en technisch beheer van installaties verricht alsmede kleine en middelgrote projecten realiseert.

Daarnaast beschikt AGO Groep over een showroom voor badkamers en tegels waar men zowel projectmatig als voor de particuliere sector complete badkamers adviseert en ontwerpt die na opdracht binnen AGO Groep gerealiseerd worden.

Met AGO Groep Installatiebedrijven beschikt de klant met één aanspreekpunt over alle specialismen. Met enthousiaste en vakbekwame eigen werknemers zijn wij vanuit Noordoost Brabant actief in het midden en zuiden van Nederland.

Met jarenlange ervaring in de woning- en utiliteitsbouw heeft AGO Groep vakkennis in huis. Voor zowel kleine als grote projecten onderscheiden wij ons door de korte lijnen en goede communicatie met de juiste mensen. Van één appartement tot een bedrijfspand van 60.000 m² kun je bij AGO Groep Installatiebedrijven terecht.

Wij bieden U een goede service. Of dit nu een reparatie van uw keukenkraan of het onderhoud van uw CV Installatie is. Wij beschikken over een eigen storingsdienst die 7 dagen per week voor onze klanten klaar staat.

Waar kunnen we u vandaag mee helpen?
Onze diensten