Diensten Verwarming

Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om uw woning op een efficiënte, duurzame manier te verwarmen. Het is daarbij van belang dat de verwarmingsinstallatie die u kiest wordt afgestemd op de functie van de betreffende ruimte; zo kunt u van het beste resultaat profiteren. AGO Groep informeert u als verwarmingsspecialist van Noord-Brabant graag over de mogelijkheden.

CV-ketel en radiatoren

De meeste woningen zijn voorzien van een CV-ketel en de bijbehorende radiatoren. Wanneer u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige installatie, laat ons u dan informeren over de eventuele aanschaf van een nieuwe HR-ketel, welke aanzienlijk zuiniger met energie omgaat dan de verouderde VR-ketels. Bent u niet tevreden met de uitstraling van uw radiatoren, dan kunnen wij u helpen bij het uitzoeken van stijlvolle designradiatoren die wél bij uw interieur passen.

Warmtepompen

De installatie van een warmtepomp is een uitstekende manier om uw woning op een duurzame manier te verwarmen en te besparen op uw maandelijkse energiekosten. AGO Groep vertelt u graag meer over hoe een warmtepomp werkt, welke soorten warmtepompen er zijn en aan welke voorwaarden uw woning moet voldoen om van een optimaal rendement te kunnen profiteren.

Vloerverwarming

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van vloerverwarming en besluiten om over te stappen. Vloerverwarming kan als bijverwarming (bijvoorbeeld alleen in de badkamer) worden toegepast, maar ook als hoofdverwarming; in dat geval zorgt de vloerverwarming voor het verwarmen van uw gehele woning, en heeft u dus geen radiatoren meer nodig. Dergelijke installaties zorgen niet alleen voor een gelijkmatigere, meer consistente verwarming en dus een aangenamer binnenklimaat, maar ook voor een mooie besparing op uw maandelijkse energierekening.

Meer weten over verwarming?

Als dé verwarmingsspecialist van Noord-Brabant helpt AGO Groep u graag verder met een deskundig advies op maat. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van uw verwarmingsinstallaties verzorgen. Neem gerust contact op met ons op voor meer informatie.

Meer verwarming
Gerelateerde diensten

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400