Referentieprojecten

Over AGO Groep

AGO Groep Installatiebedrijven is een totaalinstallateur van werktuigbouwkundige- en  gebouwgebonden installaties voor zowel woningbouw als utiliteit. De grotere projecten zijn ondergebracht in AGO Technische Installaties. Tevens bevindt zich binnen AGO Groep AGO Totaaltechniek. Dit is de serviceafdeling die naast storingen ook het onderhoud en technisch beheer van installaties verricht alsmede kleine en middelgrote projecten realiseert.

Daarnaast beschikt AGO Groep over een showroom voor badkamers en tegels waar men zowel projectmatig als voor de particuliere sector complete badkamers adviseert en ontwerpt die na opdracht binnen AGO Groep gerealiseerd worden.

Met AGO Groep Installatiebedrijven beschikt de klant met één aanspreekpunt over alle specialismen. Met enthousiaste en vakbekwame eigen werknemers zijn wij vanuit Noordoost Brabant actief in het midden en zuiden van Nederland.

Met jarenlange ervaring in de woning- en utiliteitsbouw heeft AGO Groep vakkennis in huis. Voor zowel kleine als grote projecten onderscheiden wij ons door de korte lijnen en goede communicatie met de juiste mensen. Van één appartement tot een bedrijfspand van 60.000 m² kun je bij AGO Groep Installatiebedrijven terecht.

De AGO Groep Installatiebedrijven bestaat uit een aantal bedrijven, allen met hun eigen specialisme en professionals. Deze zijn:

  • AGO Technische Installaties BV
  • AGO Totaaltechniek BV
  • AGO Badkamers & Tegels

 

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400

 

Samenwerken

Werken in teamverband

Bij AGO Groep Installatiebedrijven werken we het liefst werken we in teamverband aan onze projecten. Op die manier kunnen we niet alleen beter anticiperen, maar ook optimaal gebruik maken van de kennis van onze mensen. Bovendien zorgt dit ervoor dat we sneller het gewenste resultaat kunnen leveren.

Investeren in kennis

AGO Groep Installatiebedrijven is een kennisgedreven totaalinstallateur. Wij vinden het dan ook belangrijk om te investeren in het kennisniveau van onze medewerkers. Naast kennis van de verschillende specialisaties besteden we ook veel aandacht aan het bouwbesluit en algemene bouwkundige en bouwfysische kennis. 

Aandacht voor duurzaamheid

Bij AGO Groep Installatiebedrijven zijn we constant op zoek naar innovatieve duurzame oplossingen. Samen met onze klanten en partners bekijken we wat de mogelijkheden zijn op het gebied van energiebesparing, efficiëntie en milieu. Naast het integreren van verschillende duurzame oplossingen kunnen we u ook van een deskundig advies voorzien. Naast dat AGO Groep Installatiebedrijven over alle nodige erkenningen beschikt zijn wij ook BRL 60021 gecertificeerd.

Meer weten over samenwerken?

Wilt u meer weten over onze samenwerkingsprincipes of heeft u andere vragen met betrekking tot onze diensten, neemt u dan gerust contact met ons op. De medewerkers van AGO Groep Installatiebedrijven staan u graag te woord!