Diensten Sanitair

AGO Groep beschikt over een showroom voor badkamers en tegels waar men zowel voor de particuliere sector als projectmatig complete badkamers adviseert en ontwerpt die na opdracht binnen de AGO Groep gerealiseerd worden.

Nieuw sanitair

Heeft u net een woning gekocht en mag u zelf beslissen hoe uw sanitaire ruimtes eruit komen te zien, dan is dit uw kans om de badkamer en het toilet van uw dromen te realiseren. AGO Groep helpt u graag met een gedegen advies en het maken van een ontwerp, en kan u uiteraard ook van dienst zijn bij de gehele installatie van uw nieuwe sanitair 

Sanitair renovaties

Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus maar vaak wel aanzienlijk voordeliger dan wanneer u alles nieuw zou laten plaatsen. Er zijn tegenwoordig volop mogelijkheden om uw badkamer en/of toilet er compleet anders uit te laten zien zonder alles te vervangen. Het is echter wel van essentieel belang dat alles goed wordt aangesloten, dus het inschakelen van een erkende installateur als AGO Groep is zeker aan te raden.

Sanitair reparaties

Sanitair reparaties zoals het vervangen van kranen, het repareren van een lekkende leiding of het herstellen van een kapotte douchecabine zijn routinewerk voor de sanitair experts van AGO Groep Of het nu gaat om een kleine of een grote klus, u kunt altijd bij ons terecht.

Meer weten over sanitair?

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Of wilt u ons direct inschakelen voor werkzaamheden? Neemt u dan gerust contact op met AGO Badkamers & Tegels, via 0486-414400 of via onze Facebook pagina. Wij hebben ook een showroom waar u inspiratie kunt opdoen voor uw nieuwe badkamer. Meer informatie over onze showroom vindt u hier.

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400