Diensten Loodgieterswerk

Iedereen zal op een gegeven moment een loodgieter nodig hebben. Vaak betreft het problemen die zo snel mogelijk verholpen moeten worden. Gelukkig staat AGO Groep altijd voor u klaar!

Aanleg/onderhoud

Ook voor het aanleggen van rioleringen, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties kunt u terecht bij AGO Groep. Om ervoor te zorgen de installaties die we bij u plaatsen naar behoren blijven functioneren, bieden we u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. Op die manier kunnen we meteen inspelen op slijtage en andere voorkomende storingen, en bent u ten allen tijden verzekerd van een goed werkende installatie.

Reparatie werkzaamheden

AGO Groep is u graag van dienst bij uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om een gesprongen waterleiding, een lekkende kraan of een verstopte afvoer, we draaien voor geen enkele klus onze hand om en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer van uw sanitaire voorzieningen gebruik kunt maken.

Meer weten over loodgieterswerk?

Neem contact op met AGO Groep in Schaijk voor meer informatie over loodgieterswerk of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400