Diensten Airco

Een constante aanvoer van frisse lucht en een aangenaam binnenklimaat zijn van essentieel belang voor uw comfort en uw gezondheid. AGO Groep informeert u graag over de mogelijkheden op het gebied van airconditioning, alsmede het belang van onderhoud.

Mogelijkheden airconditioning

AGO Groep levert en installeert een breed scala aan airconditioning systemen. Steeds populairder worden de installaties die in staat zijn om seizoensafhankelijk te functioneren; deze innovatieve systemen bieden u de mogelijkheid om ’s winters te verwarmen en ’s zomers te koelen, en kunnen zowel handmatig als elektronisch bediend worden. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een aangenaam binnenklimaat.

Onderhoud airconditioning

Eén van de belangrijkste zaken die u moet weten over airconditioning is dat zo’n systeem ook eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig heeft. In de praktijk blijkt dat er heel veel mensen zijn die over een airco beschikken, maar het onderhoud van hun installatie verwaarlozen. Dit brengt echter aanzienlijke risico’s met zich mee; wanneer de filters van een airconditioning systeem  niet regelmatig gereinigd worden, dan zal er vervuilde lucht gaan circuleren. Na verloop van tijd wordt de luchtkwaliteit dusdanig slecht dat men last krijgt van gezondheidsklachten, zoals problemen met de luchtwegen, keelklachten, hoofdpijn, droge ogen en chronische verkoudheid. Met regelmatig onderhoud blijft u niet alleen verzekerd van een aangenaam klimaat en een goede luchtkwaliteit, maar ook van een installatie die zo zuinig mogelijk functioneert.

Meer weten over airco?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van airconditioning, of wilt u ons inschakelen voor een onderhoudsbeurt? Neem dan contact op met AGO Groep in Schaijk!

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400