Diensten Dak- en Zinkwerk

Uw dak wordt door de jaren heen voortdurend blootgesteld aan de weersinvloeden. Slijtage en beschadigingen zijn vrijwel niet te voorkomen, en dus is het van cruciaal belang dat er eens in de zoveel tijd onderhoud wordt uitgevoerd. AGO Groep te Schaijk is u graag van dienst bij alle denkbare werkzaamheden met betrekking tot dak- en zinkwerk.

Dak onderhoud

We raden al onze klanten aan om één of twee keer per jaar dak onderhoud te laten uitvoeren. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren we uw dak op eventuele beschadigingen, scheurtjes, lekkages en verstoppingen. Ook zorgen we voor een grondige reiniging van de dakgoten. Mochten we problemen ontdekken, dan kunnen we deze direct verhelpen. Door uw dak geregeld te laten onderhouden kunt u problemen zoals lekkages voorkomen en de levensduur van uw dak verlengen.

Dak reparaties

Problemen aan het dak lijken in de eerste instantie meestal onschuldig. Denk aan een losse dakpan of een dakgoot die een beetje verstopt raakt in de herfst. Maar wanneer dergelijke problemen verwaarloosd worden, kunnen ze al snel tot grotere beschadigingen leiden. Worden ze niet verholpen, dan kan uw woning kan niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant flinke schade oplopen. Het is dan ook zaak om ons zo snel mogelijk in te schakelen wanneer u een probleem heeft aan uw dak of dakgoten.

Meer weten over dak- en zinkwerk?

AGO Groep is gevestigd in Schaijk en werkzaam in de hele regio Noord-Brabant. Of het nu gaat om reparaties, onderhoudswerkzaamheden, het plaatsen van nieuwe dakgoten of het vervangen van dakleer, we zijn u graag van dienst. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte!

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400