Diensten Duurzaamheid

Als vooruitstrevend installatiebedrijf zijn we bij AGO Groep constant op zoek naar manieren om te zorgen dat we duurzamer kunnen leven. Graag vertellen we u wat meer over de mogelijkheden van duurzame oplossingen.

Alternatieve energiebronnen

Wanneer we het hebben over alternatieve energiebronnen, dan spreken we van energie die op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt. Denk bijvoorbeeld aan zon, water en wind. Het aanwenden van dergelijke alternatieve energiebronnen komt steeds meer voor de hand te liggen; fossiele brandstoffen zijn niet onuitputtelijk, en de energieprijzen blijven maar stijgen. Veel mensen denken dat het gebruik van alternatieve energiebronnen duur is, maar tegenwoordig is het tegendeel waar; u kunt hiermee namelijk een hoop geld besparen op uw maandelijkse energierekening!

Duurzame oplossingen

U kunt gebruik maken van alternatieve energiebronnen door het installeren van bijvoorbeeld zonnepanelen, een zonneboiler of een warmtepomp. Ook is het mogelijk om uw huidige CV-installatie te optimaliseren. De meeste mensen zijn zich niet bewust dat een dergelijke laagdrempelige oplossing al heel veel geld kan schelen. Natuurlijk vergen dergelijke duurzame installaties een investering. Maar doordat u gaat besparen op uw energiekosten kunt u deze investering ook weer vrij snel terugverdienen. De terugverdientijd op de investering is afhankelijk van onder andere uw huidige verbruik en hoe u met de installatie omgaat.

Meer weten over duurzaamheid?

AGO Groep in Schaijk is gespecialiseerd in verschillende duurzame oplossingen. We laten u graag in een persoonlijk gesprek zien wat voor u de investering is voor de duurzame oplossing die u wenst, alsmede de hierbij behorende terugverdientijd. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer duurzaamheid
Gerelateerde diensten

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400