Duurzaamheid CV Optimalisatie

Uw CV installatie zorgt voor de warm water voorziening in huis. Dit warme water wordt deels gebruikt om de radiatoren op de gewenste temperatuur te krijgen. Dit is echter bij 75% van de huishoudens niet goed ingeregeld. Als verwarmingsspecialist van Schaijk en omstreken kan AGO Groep u hiermee helpen.

Keuring CV

AGO Groep kan snel inzichtelijk te krijgen waar het fout gaat binnen het systeem van CV installatie, leidingen en radiatoren. Zie het maar als een APK keuring van uw verwarmingsinstallatie! Tijdens zo’n ‘keuring’ zoeken we naar punten die een optimale werking van het systeem belemmeren. Door het verhelpen van deze belemmeringen, in combinatie met het op de juiste wijze inregelen van de radiatoren, zorgen we ervoor dat uw CV installatie weer optimaal functioneert.

Voordelen optimalisatie

CV-optimalisatie levert u de volgende voordelen op:

  • Een besparing van 10-15% op uw gasverbruik;
  • U heeft uw investering snel terugverdiend;
  • Een verhoogd comfort in huis;
  • Minder belasting voor het milieu.

Meer weten over CV optimalisatie?

Bent u nieuwsgierig naar welke de besparingen u kunt realiseren door CV optimalisatie? Als verwarmingsspecialist van Schaijk en omstreken kan AGO Groep u binnen een paar stappen aantonen wat voor de u mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Meer duurzaamheid
Gerelateerde diensten

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400