Verwarming Ketelvervanging

Is uw CV-ketel kapot, laten de prestaties van uw oude CV-ketel te wensen over, of wilt u graag meer besparen op uw energiekosten? AGO Groep is hét adres voor ketelvervanging in Schaijk en omstreken en helpt u graag verder!

Wanneer ketel vervangen?

Uw CV-ketel is één van de hardst werkende apparaten in uw woning en maakt al snel duizend branduren in een jaar. De gemiddelde CV-ketel gaat ongeveer vijftien jaar mee. Daarna zal het apparaat steeds vaker gebreken gaan vertonen, en is het met het oog op de bijkomende reparatiekosten vaak voordeliger om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Heeft u veel onderhoud aan uw oude CV-ketel en zijn de prestaties ook niet van een gewenst niveau, dan is ketelvervanging vaak de beste oplossing.

Energie besparen

Ook als uw oude CV-ketel het nog wel doet kan het financieel aantrekkelijk zijn om een nieuwe ketel aan te schaffen. De moderne CV-ketels die nu verkrijgbaar zijn, gaan namelijk aanzienlijk zuiniger met energie om. Dat betekent dat u door ketelvervanging elke maand weer geld kunt besparen op uw energierekening. De investering voor de nieuwe ketel kunt u dan ook binnen afzienbare tijd weer terugverdiend hebben.

Meer weten over ketelvervanging?

Als specialist op het gebied van CV-ketels helpt AGO Groep u graag bij het uitzoeken van een CV-ketel die past bij uw huidige leefsituatie en in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Laat u door ons adviseren en vervang tijdig uw CV-ketel om altijd van een aangenaam binnenklimaat verzekerd te blijven.

Meer verwarming
Gerelateerde diensten

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400