Duurzaamheid Zonnepanelen

Steeds meer mensen maken gebruik van de gratis energie van de zon. En dat kunt u ook doen! AGO Groep is hét installatiebedrijf van Schaijk en omstreken en vertelt u graag meer over het plaatsen van zonnepanelen.

Het zonnepaneel

Zonnepanelen, die eenvoudig op het dak van uw woning te plaatsen zijn, maken het mogelijk om de kracht van zonlicht om te zetten naar elektriciteit. Het betreft hier gelijkstroom, en omdat wij wisselstroom nodig hebben, wordt er ook altijd en omvormer geïnstalleerd die de gelijkstroom omzet naar wisselstroom. Die wisselstroom kunt u vervolgens gebruiken voor het voeden van al uw verlichting en elektrische apparaten.

Uw rendement

De plaatsing van de zonnepanelen staat direct in lijn met het te behalen rendement. In het westen van Nederland presteren zonnepanelen doorgaans het beste. Wanneer het dak van uw huis of bedrijfspand richting het zuiden is gesitueerd en het is mogelijk is om de zonnepanelen onder een hellingshoek van 30 graden te plaatsen, dan profiteert u van het hoogste rendement.

Met inachtneming van de toenemende energieprijzen en de huidige ontwikkelingen is het mogelijk om 10% rendement te behalen.

Meer weten over zonnepanelen?

Heeft u vragen over zonnepanelen of wilt u graag weten hoeveel rendement u kunt behalen? Als expert op het gebied van zonnepanelen in Schaijk en omstreken brengt AGO Groep graag de besparingsmogelijkheden voor u in kaart.

Meer duurzaamheid
Gerelateerde diensten

AGO Groep

Vrijblijvend en snel
Offerte of informatie aanvragen

Industriepark 11 + 11 A/B
5374 CM Schaijk

Bel ons
0486 - 414 400